Home Топ новини Авторът на клипа за скандал с кола на НСО: Десислава Радева беше...

Авторът на клипа за скандал с кола на НСО: Десислава Радева беше в магазин за рокли

21
0
SHARE

Съпругата на президента Десислава Радева слезе от колата и влезе в магазин за рокли. Тя не беше в автомобила, когато стана скандала между служителите на НСО и катаджията. 

Това разказа Богдан Асенов, автор на клипа как служебен автомобил на НСО с включени светлинни сигнали е навлязъл в насрещното движение, заради което е спрян от униформен полицай.

Колата на НСО се движеше с висока скорост. След като влезе в насрещното, спря. От задната врата слезе г-жа Радева и влезе в ателие за рокли. На клипа обаче се вижда, че колата е спряна в правилната посока, защото говорех по телефона с приятел и не можах да снимам отначало. Преди да бъде обърнат автомобила, дойде служител на КАТ. Започна спор между двете страни. Инициативата за скандала дойде от служителката на НСО”, разказа Асенов по Нова тв. По думите му Радева посещава магазина доста често и това не е първото нарушение на автомобил на НСО. .

Според него скандалът е продължил около 40 минути. Не съм снимал докрай, защото имах работа и си тръгнах. Това видях, това снимам. Не видях как г-жа Радева си тръгва и дали се е качила в тази кола, каза още Богдан Асенов. 

Съпругата на президента Десислава Радева коментира инцидента във фейсбук: 

Днес(бел. ред. вчера) в публичното пространство се завъртя клип, показващ пререкания между служители на НСО и МВР. Покрай него отново беше намесено моето име. За да няма съмнения, заявявам, че в този момент изобщо не съм била в този автомобил. 

Някои медии избързаха с вметки като „бронирата кола на Радева”, „ескорта на Радева”, „пътната полиция не е съставила акт на съпругата на президента”…

Нека е ясно – колата, която ползвам не е бронирана. Ескорт предполага поне две коли, а не една, какъвто е моят случай. И… това ми е много важно, моля ви кажете ми какъв точно акт да се издаде от Пътна полиция на лице, което физически не присъства на мястото, няма правомощия и никога не е управлявало автомобил на НСО.

Внушението е ясно – арогантна, неспасяемо нагла и повярвала си колко велика жена съм. Което индиректно дискредитира държавния глава. 

В началото на мандата на моя съпруг писах, че се съгласих с присъствието на служители на НСО около мен, защото ме убедиха, че е необходимост, не лукс. Сега, след повече от година и половина съм сигурна, че е така.

Не ми се мисли какво би било, ако наистина шофирах собствения си автомобил… Щом с кола на НСО попадам безпричинно вече два пъти в хрониките като злия герой…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here