Home Топ новини Катаджия спрял автомобил на НСО за шофиране в насрещното (видео)

Катаджия спрял автомобил на НСО за шофиране в насрещното (видео)

19
0
SHARE

Служител на Пътна полиция е спрял за проверка автомобил на НСО. 

Според очевидец на инцидента в района на НДК, служебен автомобил на НСО с включени светлинни сигнали е навлязъл в насрещното движение, заради което е спрян от униформен полицай.

След спирането на автомобила последвала дълга разправия между служителите на НСО и МВР, което се вижда и от видео, качено във Фейсбук от Богдан Асенов. 

Според „24 часа“ служителката от НСО, която се кара с полицая, е част от екипа, който охранява първата дама Десислава Радева.

От видеото не става ясно дали в колата има охранявано лице, или не. 

От НСО отказват да коментират изнесените твърдения, че автомобилът се е движил в насрещното движение по булевард „Фритьоф Нансен“ в София, нито дали по това време в него е била съпругата на президента Румен Радев, съобщи БНР. 

Оттам уточняват, че ако се докажат нарушения на техни служители, ще бъдат взети необходимите мерки. Началникът на НСО генерал майор Данчо Дяков е назначил проверка по случая. 

От МВР също не коментират случая. 

Това е втори подобен случай на неразбирателство между служители на НСО и МВР на пътя. През февруари 2018 г. служители на Жандармерията бяха направили опит да спрат за проверка автомобил на охранителната служба, в който се возеше Десислава Радева, без да разпознаят служебната кола.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here