Home Топ новини Левски с нов шеф от 1 януари

Левски с нов шеф от 1 януари

11
0
SHARE

Столичният Левски ще има нов изпълнителен директор от 1 януари 2019 година. Това е бившият журналист и настоящ заместник-изпълнителен директор на БФС Павел Колев.

Новината беше съобщена първо от сайта Топспорт, а след това потвърдена от собственика на клуба Спас Русев пред Дарик.

„Договорът на Павел Колев влиза в сила от 1 януари 2019 година. Той е резултат на преговори, които водих с него няколко месеца. Впечатлен съм от личните му качества, отличното му футболно образование и работата му в Българския футболен съюз. Това ме накара да му гласувам доверие и очаквам от него да направи пълна реформа в клуба и Детско-юношеската школа.

Смея да твърдя, че представителният отбор на Левски има сериозен игрови облик благодарение на треньора Славиша Стоянович и неговия екип, затова се надявам, че Павел Колев, който ще има свобода на действие, ще успее да реформира и организира клуба до високи европейски стандарти.

Досегашният изпълнителен директор Красимир Иванов остава в клуба като финансов директор“, каза Русев пред „Дарик“.

Другата голяма новина от „Герена“ е подновяването на договора с голям букмейкър за нови три години при по-добри финансови условия. Така засега изглежда, че един от малкото проблеми на „сините“ остава вратарският пост, но и той ще намери решение през зимната пауза.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here