Home Топ новини Теодора Духовникова: Преживях кошмара рак на гърдата

Теодора Духовникова: Преживях кошмара рак на гърдата

23
0
SHARE

Едно от най-красивите лица на Народния театър и звезда от сериала „Откраднат живот“ – Теодора Духовникова – разкри, че наскоро се е преборила с диагнозата рак на гърдата.

Духовникова сподели това в профила си във фейсбук във връзка с епизод от популярния медицински тв сериал.

Толкова много пъти съм играла хубава жена, с две гърди и токчета, че това отдавна не ми е интересно. Темата за рака на гърдата, обаче, ми е много важна и много лична. Била съм лице на тази кампания на списание Ева, имам такъв случай в семейството, самата аз преживях наскоро този кошмар. Слава на бога с добър край. Тук е момента, може би да благодаря на професор Гаврилов и на доктор Марга Николова .За всичко! И съм безкрайно щастлива, че се случи така, че мога да говоря за това в Откраднат Живот. Вероятно знаете, в повечето такива случаи, мъжете не знаят как да понесат такава ситуация и просто си тръгват. Това, което се случва в историята между Виктор и Виктория обаче е толкова вдъхновяващо и толкова отвъд баналната любовна история. Защото наистина това, което един мъж може да направи за една жена в такъв момент, не може да направи дори най-великото лекарство на света ! Много, много голям доцент Банков!
( не Юли Вергов, нали. Да не бъркаме филмите с живота :/)
А иначе – да играеш с Юли и да го обичаш- безценно.

Теодора Духовникова е сред най-обичаните актриси от сцената и екрана.

Родена е през 1977 г. Завършила е Класическата гимназия в София, а след това актьорско майсторство.

Има Аскеер за поддържаща женска роля в „Ръкомахане в Скопан“ (2012) и „Златна роза“ за най-добра женска роля за Ана от „Въздесъщият“ (2017).

Участва в много театрални постановки, игрални филми и сериали.

Омъцена е за Стефан Духовников. Има две деца.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here