Home Топ новини Трансферна цел на ЦСКА се изплъзна

Трансферна цел на ЦСКА се изплъзна

7
0
SHARE

ЦСКА ще се размине с една от трансферните си цели през зимния трансферен прозорец. Става въпрос за Ишмаел Байду от Септември. Както е известно, треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро силно желаеше Байду в състава си, но той няма да отиде при „червените“.

Причината – липсата на европейски паспорт на бързоногия ганаец от състава на столичани. В ЦСКА към момента има петима играчи извън ЕС, което се е оказало проблем за трансфера, съобщава „Меридиан мач“.

От „Армията“ вече са задействали процедура по натурализирането на Жеферсон, за да се освободи поне една квота. Известно е, че според правилника само трима играчи, които нямат паспорт от страна на ЕС, могат да бъдат в групата за мачовете.

Иначе ЦСКА се опитва да привлече крилото на гръцкия Паниониос – Сърджан Спиридонович. „Червените“ следят ситуацията около австриеца с оглед на почти сигурната продажба на Кирил Десподов, пише „Тема Спорт“.

Спиридонович е основен футболист на Паниониос, като е взел участие в 11 от 14-те двубоя този сезон. Бил е титуляр във всеки един от мачовете и е записал три асистенции.

25-годишният офанзивен футболист дебютира при професионалистите в Аустрия Виена. Играе последователно в италианските Виченца и Месина, а преди да премине в Паниониос е бил част от Адмира Вакер.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here