Home Топ новини ЦСКА стартира подготовка на 9 януари

ЦСКА стартира подготовка на 9 януари

10
0
SHARE

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро ще събере футболистите на тима за първа тренировка на базата в Панчарево на 9 януари.

В първите 3 дни от подготовката играчите ще преминат задължителните медицински прегледи на групи. До 13 януари „червените“ ще тренират двуразово в София, а на 15 януари заминават за испанския курорт Марбея, където ще се подготвят до 29 януари.

Последното занимание на отбора преди отпътуването за Испания ще бъде открито за медиите. По време на двуседмичния лагер „армейците“ ще изиграят 4 контроли.

Първата ще се състои на 16 януари срещу германския Бохум, а преговорите със съперниците за останалите проверки са в процес на финализиране.

След завръщането в София, в зависимост от метеорологичните условия, ще се прецени дали тимът ще тренира на базата в Панчарево, или ще бъде проведен и втори подготвителен лагер.

До старта на полусезона щабът планира още две контроли на родна земя. В първия официален двубой за годината ЦСКА гостува на Черно море, като датата и началният час все още не са обявени.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here