Home Топ новини ‘Госпожа Уилсън’ с премиера през януари по Epic Drama

‘Госпожа Уилсън’ с премиера през януари по Epic Drama

12
0
SHARE

Завладяващата драма в три части „Госпожа Уилсън“ е вдъхновена от спомените на Алисън Уилсън, баба на носителката на „Златен глобус“ Рут Уилсън (позната ви от сериала „Аферата“) – в главната роля, както и от творбите на Тим Крук за Александър Уилсън (в ролята на Алекс е Йън Глен от Game of Thrones).

Премиерата на проедицата по новия драматичен канал Epic Drama e на 28 януари.

Режисьори са Алисън Уилсън, Анна Симън, Тим Крук, а ролите влизат Рут Уилсън, Иън Глен, Ото Фарант, Фиона Шоу, Кийли Хоус, Калъм Линч, Анупам Кхер.

1963 г.: Алисън Уилсън се завръща у дома и открива съпруга си Александър мъртъв. Една жена се появява на прага ѝ скоро след това и твърди, че е „истинската жена“ на Алек. Алисън се заема да открие кой всъщност е бил съпругът ѝ, но от тяхната връзка по време на войната, докато е работил за тайните служби, до мистериозен период в Индия, Алек явно е пазел ревниво своите тайни. Алисън иска да знае истината и прави открития, които заплашват да разбият на парчета подредения ѝ свят.

Epic Drama е най-новият канал от семейството на Viasat History и TV1000, достъпен вече и във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH в пакет TV 2L и на позиция 76 за IPTV в пакет TV 2L+, както и в мрежата на А1 на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) – 201. ТВ каналът е наличен и в ТЕЛЕКАБЕЛ – на HD позиция 228, SD канал 185, Силистра ТВ – 173 канал, TV SAT COM – 23/24, в NetWorx – на позиция 230, както и в София – чрез NET1 на 129 канал.

Сред премиерите в стартовата схема на Epic Drama преди година бе създаденият от изцяло дамски творчески екип „Блудници“, в чийто втори сезон от 1 октомври участва и Лив Тайлър, както и разкошният „Версай“; в средата на март дебютира испанският трилър хит „Чумата“, на Цветница – „Миниатюристът“ по бестселъра на Джеси Бъртън, издаден и у нас, а през лятото – всички сезони на култовия „Династията на Тюдорите“. На 16 септември бе премиерата на фентъзи поредицата в 13 части „Беоулф: Завръщане у дома“, а на 18 октомври 2018 г. дебютира култовият „Вавилон в Берлин“ (Babylon Berlin). 26 ноември е премиерната дата на ТВ събитието на годината – „Подводницата“.

Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here